top of page

PERSONAL EN DUO TRAINING

Wij doen ons best om onze pakketten aan te passen aan jouw specifieke situatie en vereisten. Je sluit geen langdurige contracten af, alleen voor het aantal lessen dat je afneemt. ( het duo bedrag is het totaal bedrag voor 2 personen)

10 LESSEN ( 30 min per les )

  • Personal 200 euro  (20 per les)

  • Duo training: 225 euro ( 22,5 per les)

Tijdens deze 10 lessen zullen we op basis van jouw wensen en eisen werken. Dit kan in de vorm van een privéles of duo training. Deze 10 lessen worden gezien door ons als een try-out pakket. Vaak wordt dit pakket gekozen in combinatie met een small group training pakket.

25 LESSEN ( 30 min per les )

  • Personal 490 euro (19.6 per les)

  • Duo training: 562.5 euro (22,5 per les)

Een iets voordeligere variant als je besluit om een langduriger traject te volgen.  Dit pakket bestaat uit 25 strippen lessen waarbij je 2 keer per week 3 maanden persoonlijk wordt begeleid. Uiteraard is het mogelijk om jezelf meer dan 2 keer per week in te plannen om je doelen sneller te bereiken. het duo bedrag is niet per persoon maar in totaal Je betaald in 4 termijnen.

50 LESSEN ( 30 min per les )

  • Personal 950 euro (19 per les)

  • Duo training: 1125 euro (22,5 per les)

Dit pakket bestaat uit 50 lessen waarbij je 2 keer per week 6 maanden persoonlijk wordt begeleid. Uiteraard is het mogelijk om jezelf meer dan 2 keer per week in te plannen om je doelen sneller te bereiken. Het is het meest voordelige pakket! het duo bedrag is niet per persoon maar in totaal. Je betaald in 7 termijnen.

Prijzen: Prijzen
Prijzen: Prijzen
bottom of page